Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g24kcal0.8g3.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g12kcal0.4g1.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.2g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g95kcal3.2g15.2g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874