Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2.3g8kcal0.1g1.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g8.2g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g22kcal0.4g4.4g0g0.2g
Valittu annoskoko12g11kcal0.2g2.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Arvot/100g100g88kcal1.6g17.7g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139