Karjalanpaisti Special Al Meira

Laita pannuun n.10-15 g oliiviöljyä ja lämmitä pannu kuumaksi.

Laita kuumalle pannulle kaikki valmiiksi paloitellut Atrian karjalanpaistipalat ja ruskista käännellen niitä ympäri.

Kun palat ovat ruskistuneet jokapuolelta ja lihanesteet pysyvät sisällä, laita ruskistetut palat keraamiseen tai lasivuokaan (vaihtoehtoisesti valurautapataan).

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Kuori ja paloittele joukkoon kaksi valkosipulinkynttä (n.14g), n.3 sipulia (kuorittuna n.120g), ja 3 kuorittua porkkanaa (paloiksi leikattuna, n.200g.

Peitä lihat ja juurekset kuumalla vedellä (esim.

vedenkeittimen kiehuvalla) niin että kaikki peittyy veden alle ja hieman yli. Laita joukkoon vielä kokonaisia maustepippureita (n. 4g), aromimaustetta ja laakerinlehtiä.

Laita valmiiksi lämmitettyyn uuniin 150c-175c ja anna muhia n.2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g3.4g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g13kcal1.2g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko13g7kcal0.6g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g54kcal4.8g0.8g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160165