Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g1g3.1kcal0.5g0.3g0g0.1g
Tumma makarooni (Torino)4.8g17kcal0.8g3.1g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g51kcal3g7.4g1g0.8g
Valittu annoskoko13g25kcal1.5g3.7g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.8g1.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g202kcal11.9g29.4g4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138