Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 5g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g33kcal0.8g1.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko13g17kcal0.4g0.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.2g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g133kcal3.2g4.8g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957