Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali2.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Adzika kaste 220ml0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g7kcal0g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko13g3kcal0g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g27kcal0g2.4g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149