Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g8.4g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g10kcal0.2g0.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko13g5kcal0.1g0.4g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal0.8g3.2g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847