Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)7g23kcal0.7g4.4g0.2g1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Ohrajauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Siirappi, tumma0.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g87kcal2.2g15.6g1.4g2.2g
Valittu annoskoko12g44kcal1.1g7.8g0.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna6g22kcal0.6g3.9g0.4g0.6g
Arvot/100g100g352kcal8.9g62.9g5.6g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154