Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Purjosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)2g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g14kcal1.2g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko13g7kcal0.6g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g56kcal4.8g0.8g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836