Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g5.9g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g27kcal1.8g1g1.8g0.2g
Valittu annoskoko13g14kcal0.9g0.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.1g4g7.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811