Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 8.2g16kcal1.5g0g1.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g3.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g40kcal3.2g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko13g20kcal1.6g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g161kcal12.8g0.8g11.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676