Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 3.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3.9g5kcal0.8g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.2g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g25kcal2.6g0.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko13g13kcal1.3g0.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.7g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g99kcal10.3g2.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374