Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g1g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Sieni tatti, hapero 4.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.7g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g36kcal1.4g2.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko13g18kcal0.7g1.1g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.4g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g142kcal5.5g8.7g8.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144