Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g5.2g5.8kcal0.1g0.2g0.5g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Polar-juusto 15%2.1g5.4kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g32kcal1.6g1g2.2g0g
Valittu annoskoko13g16kcal0.8g0.5g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.4g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g126kcal6.3g4g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217326