Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32.3g1.5kcal0.3g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala2.3g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Maitorahka, Valio, 0,30.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Tonnikala vedessä 1.6g1.6kcal0.3g0g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla)0.9g1.7kcal0.3g0g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Oliivi kivetön musta rainbow1.1g2kcal0g0.1g0.2g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g0.9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g38kcal3.4g3g1g0.4g
Valittu annoskoko13g19kcal1.7g1.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.9g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g148kcal13.4g11.8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412163