Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,34.9g3.2kcal0.5g0.2g0g0g
Punaherukka 1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustaherukka 2.9g1.7kcal0g0.2g0g0.2g
Valkuainen (100g)0.6g0.2kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g36kcal1.2g3.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko13g18kcal0.6g1.9g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g140kcal4.7g15g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135001