Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.6g9kcal1.1g0g0.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g25kcal2.4g1g1.2g0g
Valittu annoskoko13g12kcal1.2g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g98kcal9.5g4g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585