Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Paistijauheliha 10%3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g20kcal1.4g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g10kcal0.7g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g80kcal5.5g7.1g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631