Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g2.7g8.5kcal0.5g0.1g0.7g0g
Oliiviöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g31kcal1.4g0.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko13g16kcal0.7g0.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.4g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g122kcal5.5g2.4g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443