Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 3.7g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g1.2g4.2kcal0.3g0g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g31kcal1.8g0.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko13g16kcal0.9g0.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7g2.3g8.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560