Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Parsakaali (Pirkka)1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g9kcal0.6g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko13g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g35kcal2.4g3.1g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056