Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tuorekurkku, annos 50g5g2kcal0g0.1g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow1.8g1.8kcal0.4g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g2.6g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g17kcal1.6g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko13g9kcal0.8g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g69kcal6.3g1.6g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533