Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g4.2g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g6.3g22kcal0.2g5.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g56kcal1.2g10.6g1g0.4g
Valittu annoskoko13g28kcal0.6g5.3g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.3g2.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g217kcal4.7g41.4g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483