Gluteeniton kanapiirakka

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot

Esipaista kanasuikaleet

Lisää maito ja sekoita

Painele tasaiseksi vuokaan

Paista 225C 13-15min

Vatkaa munat, maito ja kerma

Lisää kana ja ananas ja mausteita

Kaada piirakkapohjaan

Lisää päälle juusto

Kypsennä vielä 20min kunnes täyte on hyytynyt

Jos haluaa enemmän proteiinia, lisää jauhetta munamaitoon ja piirakkapohjaan, desi riittää yhteensä

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosrasva 100 % 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g3.1g11kcal0.1g2.6g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1.7g1kcal0g0.3g0g0g
Emmental, sinileima1.3g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g71kcal2g6g4.4g0.2g
Valittu annoskoko13g35kcal1g3g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal0.5g1.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g272kcal7.7g23.1g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=453889