Kukkakaalikeitto.

Poista kukkakaaleista kannat ja puolita ne käsin muutamaan osaan.

Laita kukkakaalilohkot suurehkoon kattilaan ja kaada päälle vettä niin paljon että ne peittyvät lähes kokonaan, murenna joukkoon myös yksi lihaliemikuutio.

Anna kiehua n.20min.

Survo sauvasekoittimella kattilassa olevat kukkakaalit tasaiseksi massaksi, voit kyllä jättää joitain sattumia joukkoon.

Lisää kerma, makusi mukaan suolaa, pippuria, aromisuolaa jne sekä kinkunpalaset keittoon ja kiehauta vielä hetki

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Heiniaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 4.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%0.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g4kcal0.4g0.2g0g0.2g
Valittu annoskoko13g2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g17kcal1.6g0.8g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100830