Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g5.6g7.8kcal1.1g0g0.4g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka4.2g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g2.8g9kcal0.2g2g0.1g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g41kcal3g5g1g0.4g
Valittu annoskoko13g21kcal1.5g2.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.8g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g161kcal11.8g19.7g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988