Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g2.7g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g20kcal1.4g1.4g1g0.2g
Valittu annoskoko13g10kcal0.7g0.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g79kcal5.5g5.5g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759