Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2.5g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 3.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.1g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras1.3g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g41kcal2.2g2.8g2.4g0g
Valittu annoskoko13g21kcal1.1g1.4g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.6g0.7g0.6g0g
Arvot/100g100g160kcal8.5g10.9g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594