Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman5.6g10kcal0.7g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.5g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g33kcal1.4g1g2.2g0g
Valittu annoskoko13g17kcal0.7g0.5g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.4g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g129kcal5.4g3.9g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475