Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g19kcal1.6g1g0.8g0g
Valittu annoskoko13g10kcal0.8g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g76kcal6.3g3.9g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437