Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 4.1g4.8kcal0.9g0g0.1g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.4g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g21kcal1.8g0.8g1g0g
Valittu annoskoko13g10kcal0.9g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g81kcal7g3.1g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391