Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g4g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Maito, Kevyt5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g31kcal1.8g3g1.2g0.2g
Valittu annoskoko13g15kcal0.9g1.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.5g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g119kcal6.9g11.5g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040