Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g5.5g7.6kcal1g0g0.4g0g
Korppujauho 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g26kcal2.6g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko13g13kcal1.3g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.7g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g102kcal10.1g4.7g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628