Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g4g8kcal0.8g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow6.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g28kcal1.8g1.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko13g14kcal0.9g0.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g109kcal6.9g5.4g5.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722