Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 1.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g17kcal0.2g3.6g0g0.2g
Valittu annoskoko13g8kcal0.1g1.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g64kcal0.8g13.7g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069