Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl4.7g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 4.7g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.3g0.2kcal0g0g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g54kcal1.2g0.8g5.2g0.6g
Valittu annoskoko13g27kcal0.6g0.4g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.3g0.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g206kcal4.6g3.1g20g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327