Minestronekeitto Glorian ruoka & viini -lehteä mukaillen

Aloita edellisenä iltana laittamalla pavut likoon kylmään veteen.

Seuraavana päivänä kaada vesi pois.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää pilkotut kasvikset.

Anna hautua n. 10 min koko ajan sekoittaen.

Lisää pavut, sienet ja tomaattimurska, vettä tai liha- tai kasvislientä sen verran että ainekset peittyvät.

Anna porista 1-1,5 tuntia.

Lopuksi lisää tortellinit, keittele vielä 10 min eli kunnes tortellinit ovat kypsiä.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteilla.

Halutessasi voit ripotella annoksen päälle vielä parmesaanijuustoa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu ruskea/valkoinen 1.2g3.6kcal0.3g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa, tuore1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Munakoiso 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tortellini grandi (Barilla), annos 60g0.5g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g18kcal0.8g1.6g0.6g0.6g
Valittu annoskoko13g9kcal0.4g0.8g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g70kcal3.1g6.2g2.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89692