Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sipulikuutiot Apetit0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 7.8g14kcal2.4g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g33kcal4.8g0g1.4g0g
Valittu annoskoko13g17kcal2.4g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal1.2g0g0.4g0g
Arvot/100g100g128kcal18.5g0g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478