Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)4.7g3.1kcal0.2g0.2g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 1.2g3.6kcal0g0g0.4g0g
Katkarapu 2.3g1.6kcal0.3g0g0g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 2.3g8kcal0.6g0g0.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g34kcal2.2g0.8g2.4g0g
Valittu annoskoko13g17kcal1.1g0.4g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.6g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g131kcal8.5g3.1g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040