Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President25g65kcal4.7g0.1g5g0g
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 6.2g13kcal1.9g0g0.6g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g210kcal14g5.6g14.6g1.8g
Valittu annoskoko120g105kcal7g2.8g7.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna60g53kcal3.5g1.4g3.7g0.5g
Arvot/100g100g88kcal5.8g2.3g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663