Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Lohipakaste PIRKKA62g112kcal12.5g0g6.9g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 4.4g31kcal0g0g3.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 16g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g371kcal28.2g11.6g23.2g1.6g
Valittu annoskoko120g186kcal14.1g5.8g11.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna60g93kcal7.1g2.9g5.8g0.4g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124