Kikhernemureke

Valmitusohje löytyy netistä.

Siirry sivulle!

Tässä aineet eriteltynä mahdollisimman paljon Finelin listoilta.

Anista ei ollut, palstrernakan lisäksi laitoin myös bataattiraastetta, munia vähensin kolmeen, ja auringonkukan siementkin korvasin kurpitsan siemenillä :) mutta suunnilleen tolleen se menee.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Llliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 38g50kcal3.2g6.6g0.8g1.9g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Kaurahiutale 6.3g23kcal0.9g3.6g0.5g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Bataatti, kuorittu 9g7.6kcal0.1g1.6g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 13g74kcal2.9g1.6g6.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g513kcal17.2g30.4g34.4g8.4g
Valittu annoskoko120g257kcal8.6g15.2g17.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna60g128kcal4.3g7.6g8.6g2.1g
Arvot/100g100g214kcal7.2g12.7g14.3g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206975