Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kesäkurpitsa37g6.2kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Aurajuusto18g60kcal3.5g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g214kcal8g6.6g17.2g2.4g
Valittu annoskoko120g107kcal4g3.3g8.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna60g54kcal2g1.7g4.3g0.6g
Arvot/100g100g89kcal3.3g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569