Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g16g142kcal0g0g16.1g0g
Kookosrasva 100 % 33g296kcal0.3g0g33.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton16g50kcal3.6g1.6g3.2g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g19g41kcal0.9g9.1g0.1g7.4g
Manteli 12g76kcal3g0.8g6.7g0.9g
Saksanpähkinä 4.3g30kcal0.6g0.1g2.8g0.7g
Hasselpähkinä 3.1g20kcal0.4g0.1g1.9g0.5g
Rusina 17g49kcal0.5g10g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g1406kcal18.6g43.4g128.6g22.2g
Valittu annoskoko120g703kcal9.3g21.7g64.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna60g352kcal4.7g10.9g32.2g5.6g
Arvot/100g100g585kcal7.7g18.1g53.5g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201