Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 19g3.3kcal0.3g0.1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen6.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Maissi jyvät 15g21kcal0.4g3.8g0.4g0.6g
Fetajuusto, Milbona7.5g21kcal1.5g0g1.7g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g23g17kcal1.2g3.9g0.1g1g
Kana 23g43kcal4.6g0g2.7g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g15g4.5kcal0.3g1.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.5g2.4kcal0g0g0.3g0g
Chilikastike, Felix11g11kcal0.2g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g253kcal17.2g23.8g10.6g4g
Valittu annoskoko120g127kcal8.6g11.9g5.3g2g
Annoskoko puolitettuna60g63kcal4.3g6g2.7g1g
Arvot/100g100g105kcal7.2g9.9g4.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361