Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Herkkusieni 4.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Adzika kaste 220ml1.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g66kcal2.2g6g3.2g2.2g
Valittu annoskoko120g33kcal1.1g3g1.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g17kcal0.6g1.5g0.8g0.6g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149