Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 37g74kcal1g0.3g7.2g2.5g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g72g68kcal3.6g10.7g1.1g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.3g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g369kcal9.6g23g25.6g5g
Valittu annoskoko120g184kcal4.8g11.5g12.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna60g92kcal2.4g5.8g6.4g1.3g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173