Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki39g22kcal3.3g2g0.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g39g282kcal0.4g0.4g31.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.2g28.5g0.5g1.4g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g891kcal15.8g62.4g64g2.8g
Valittu annoskoko120g446kcal7.9g31.2g32g1.4g
Annoskoko puolitettuna60g223kcal4g15.6g16g0.7g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330