Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa44g7.4kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Kanamuna kuoreton, annos 100g15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 10g31kcal1.1g5.9g0.2g0.6g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g28g69kcal4.8g0.8g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g333kcal16.6g16.6g22g2.6g
Valittu annoskoko120g167kcal8.3g8.3g11g1.3g
Annoskoko puolitettuna60g83kcal4.2g4.2g5.5g0.7g
Arvot/100g100g139kcal6.9g6.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630