Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Kirjolohifilee 35g58kcal5.9g0g3.9g0g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g231kcal17g17.4g9.8g1.2g
Valittu annoskoko120g116kcal8.5g8.7g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna60g58kcal4.3g4.4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063